打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關刪除團版版塊一事

關閉 [複製鏈接]
在下跪求唔好刪呢個版T_T
回復 支持 反對

為佐樂古既發展就要刪團版?咁我地點呀,有冇諗我過地!!!!
回復 支持 反對

N年後文藝團版將會成為全樂古人流最多的團版
                        So
吾好del版[[yoyo_154]]
回復 支持 反對

e加 呢個團板可能會小人上 但係不9he將來 呢個團板一定係 全樂古 最多人睇ge團板 [[bao_32]]  希望唔好de呢個團板[[bao_29]]   by ka!龍
回復 支持 反對

原帖由 柒小龍 於 8-10-2008 17:59 發表
e加 呢個團板可能會小人上 但係不9he將來 呢個團板一定係 全樂古 最多人睇ge團板 []  希望唔好de呢個團板[]   by ka!龍

十分之明顯啦=]
回復 支持 反對

希望不要del文藝的團板
謝.

_Kin
回復 支持 反對

請不要刪除文藝團版[[bao_22]] [[bao_22]]
回復 支持 反對

團版會如何礙於系統及發展?為什麼要刪除一個運作正常的版塊?真的沒有再商量的餘地嗎?在樂古這一個大論壇中,可能少一個什麼的版塊對樂古都沒什麼大影響,但對於我們就是一個沈重的打擊,長遠的影響,就不能通融一下嗎?你們商議這麼長時間才作出決定,你們也應該有考慮過團版有否保留的餘地吧?有很多版塊都長時間只有極少量人回覆發帖,為何那些版塊不用刪除,在這麼長的一年時間,我們積極發展團版活動,以及有很多重要的事情都靠團版來作傳播的媒介,即使已經離開商團或遊戲的朋友亦會上來聊天分享,如果團版刪除就像為我們增加了一面牆壁一樣,若果刪除團版真的是一個任何人都無法阻止的事實,那能夠為真的有能力及有心去發展的團版成為獨立的版塊嗎?希望各位超版管理員可以再三慎重考慮!不要一下子抹殺所有有心人的希望!
回復 支持 反對

我最唔明既係.
一個論壇最重要既就係會員既支持.
但係而加話要刪除哂呢d團版.請問有冇詢問過咁多位會員既意見呢?
可能樂古百分之99既人都唔希望d團版會被刪除.
唔通就係要為左樂古既發展而漠視會員既意願同利益?
回復 支持 反對

原帖由 kimwong006 於 8-10-2008 18:52 發表
我最唔明既係.
一個論壇最重要既就係會員既支持.
但係而加話要刪除哂呢d團版.請問有冇詢問過咁多位會員既意見呢?
可能樂古百分之99既人都唔希望d團版會被刪除.
唔通就係要為左樂古既發展而漠視會員既意願同利益?

暫時未有百分之九十九,起碼所有會員的意思是包括管理員、超級版主。

至於系統方面我相信不用把整個Nakuz程式碼顯示出來然後逐一向閣下講解吧?
我們也不會這樣做。
發展方向則由管理員決定,閣下要明白每件事未必做到雙羸,
總要有取捨,你們當然會選擇留下團版,爭取個人利益人之常情也。
但管理員則要考慮各系統、版塊、行政、排版、風格、廣告……的配合,
事到如今,我在這裡清晰說明一句,全部團隊版塊會逐步被刪除以助更新Nakuz。

另外,本人深感明白閣下的失望,亦承認團版所存在的問題一直都被拖延,
直到今天才解決。因此,本人會嘗試建議類似團隊版塊機制,向管理員提出,
但一切也要等Nakuz更新及優化完畢才作商討。
回復 支持 反對