打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關刪除團版版塊一事

關閉 [複製鏈接]
我第n個人支持 billy  仔
回復 支持 反對

唔係MA.....咁都叫流量少....
我都覺得分分中仲多個某D game既流量..單單係文藝板..
係呢到比到幾多人既歡樂。。
反對反對反對牙!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

對不起,暫無打算保留任何網遊/學校團版,
當中並不是人流問題,更包括團版版主權力監管、應用及Nakuz發展問題,
所有團版會被刪除是鐵定的事實,只是時間問題。

本人亦曾經觀察貴版,的確有一定人流,但礙於系統及發展,
逐步把團版刪除是不可改變的事實。

回復 支持 反對

原帖由 政* 於 8-10-2008 13:05 發表
當中並不是人流問題,更包括團版版主權力監管、應用及Nakuz發展問題,

本人亦曾經觀察貴版,的確有一定人流,但礙於系 ...

為左樂古既發展...就要將d團版刪除.....咁樣比我既印象就同文革冇分別
難道咁樣就可以算係促進樂古既發展???
而加文藝團版既版主權力監管、應用都做得好好丫
所以我個人覺得樂古應該保留一d版主肯用心做野既團版囉

回復 支持 反對

原帖由 kimwong006 於 8-10-2008 14:08 發表

為左樂古既發展...就要將d團版刪除.....咁樣比我既印象就同文革冇分別
難道咁樣就可以算係促進樂古既發展???
而加文藝團版既版主權力監管、應用都做得好好丫
所以我個人覺得樂古應該保留一d版主肯用心做野既 ...

對不起,我明白可能身為會員的你們未能瞭解管理員的決擇,
亦都未必知道技術上的問題。
至於團版版主權力應用及行政更是會員無法理解,
刪除團隊版塊的決定並不是一時三刻,早在半年前已經商議,
所以這不是一個衝動的決定。
回復 支持 反對

原帖由 政* 於 8-10-2008 13:05 發表

本人亦曾經觀察貴版,的確有一定人流,但礙於系 ...
原帖由 政* 於 8-10-2008 14:59 發表

對不起,我明白可能身為會員的你們未能瞭解管理員的決擇,
亦都未必知道技術上的問題。
至於團版版主權力應用及行政更是會員無法理解,
刪除團隊版塊的決定並不是一時三刻,早在半年前已經商議,
所以這不是一 ...

本人明白壇主有難處...既然現在非要刪除團版不可...作為會員也只好默默接受...
但日後會否有便於團版會員討論的區域嗎?或是會員只可到聊天廣場申請專區?
回復 支持 反對

咁多位.雖然我退出左文藝.但係我都想文藝留返
回復 支持 反對

原帖由 smilingjess 於 8-10-2008 16:01 發表

本人明白壇主有難處...既然現在非要刪除團版不可...作為會員也只好默默接受...
但日後會否有便於團版會員討論的區域嗎?或是會員只可到聊天廣場申請專區?

這個會待Nakuz系統更新後,再作出商討會否供應空間予團體討論,
至於於聊廣子版「吹水交友」開設吹水區事宜則歡迎向本人查詢。

最後在此再一次向各位致歉,因現時團版機制各方面亦隱藏灰色地帶和各種問題,
所以我們決定作出逐步改善。

回復 支持 反對

我當然支持樓主的講法,
雖然我個人較少去團版發言,但係宜家都有唔小心經常去團版發言,
係團版入面自己人吹吹水,搞搞活動幾好嫁~
團版發言又唔會影響排名等等,
為咩要刪除佢呢- -?[[yoyo_143]]
回復 支持 反對

原帖由 Ivan@夢~守護神 於 8-10-2008 16:30 發表
我當然支持樓主的講法,
雖然我個人較少去團版發言,但係宜家都有唔小心經常去團版發言,
係團版入面自己人吹吹水,搞搞活動幾好嫁~
團版發言又唔會影響排名等等,
為咩要刪除佢呢- -?[[yoyo_143]]

因為系統及行政問題,或許當管理員重新擬定團隊版塊機制時,
則再作安排。
回復 支持 反對