查看: 6353|回復: 64
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關刪除團版版塊一事

關閉 [複製鏈接]
我本人billytsang要為我所管轄的團版版塊-[巨商]文藝復興申請繼續保留此團版版塊的權利。
理由:本版塊由開創到現今,每天都有一定的人流及回帖數目,亦經常舉活動比團友參加,獎罰分明,絕對不屬於那種管理質素缺乏監管,沒有人流的版塊,甚至我可以說比樂古論壇內某些版塊的人流高,此版塊由開創到依家一直成為文藝團友主要留言同接收商團最新資訊的地方,有好多活動及團友想分享既圖片等等都藉由團版來發放消息,若果刪除此版塊會造成商團及各團友傳播資訊的一大損失,故此希望[巨商]文藝復興團版版塊可以免去被刪除的團版版塊之一,百萬分感謝!
回復

係ar....我成日去...一日掛到黑 如果無左 真係5知點....
回復 支持 反對

第一個支持,我黎左[巨商]文藝復興團版都有幾個月,差唔多日日都有上去睇,我唔覺呢個版既人流少 日日都係好多人係度發帖同回復,版主獎罰分明而且呢個版都係文藝復興團員一個交流通訊既主要渠道希望超版/壇主可以保留番呢個團版 thx

回復 支持 反對

不要刪除[巨商]文藝復興團版
內有很多我們的回億的[[bao_29]]
回復 支持 反對

本人認同Billy乂商的看法,
他不單將帖子管理妥當,更將不當的回覆作出修改
實在是一位稱職的版主,,
另外,文藝團版每天都有固定的瀏覽者及回覆者..
絕不白白浪費空間,請不要刪除文藝團版
回復 支持 反對

我想講 做事不能以偏概全啊!我覺得壇主/超版要逐個睇下 其實有d團版5係管理得甘差..雖然仲有可以改善ge地方 我地會盡力改善ga...
回復 支持 反對

點解要del左佢呢
我地每日都有上來
如果del左佢咪好可惜[[onion_50]]
回復 支持 反對

雖然我唔係成日上,
不過都希望唔好刪啦,
唔好等我想上果時冇得上啦!!!∼[[bao_29]]
回復 支持 反對

billytsang是一位稱職的版主,,
文藝團版是一個有管理的團版,,
每天都有一定的人流
不應以偏概全,,
所以要求保留團版
回復 支持 反對

其實壇主/超版有無諗下對我地ge影響...
連呢d野都做5到ge話
我想講 最不負責任 最不稱職 就是超版/壇主
回復 支持 反對