查看: 5830|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[選舉] 零八年度樂古壇草選舉投票中心*已完結*

關閉 [複製鏈接]
注意==================

- 每人最多可投 3 位候選人
- 候選人可以自投
- 嚴禁註冊新帳號重複投票 , 如發現者 , 分身帳號將會部永禁 , 正身帳號監禁 2 星期
-投票由17-4-2008至2-5-2008 00.00

活動獎項
壇花壇草:

冠軍 - 論壇積分 2000 + 樂古壇花壇草勳章 + 樂古金龍勳章
         (連同版主壞男孩送出各 2500 額外積分, 共 4500 分)
 亞軍 - 論壇積分 1600 + 樂古壇花壇草勳章 + 樂古銀龍勳章
         (連同不死之謎送出各 1500 額外積分, 共 3100 分)由於不死之謎出爾反爾,此將取消
 季軍 - 論壇積分 1200 + 樂古壇花壇草勳章 + 樂古銅龍勳章
 殿軍 - 論壇積分 800 + 樂古壇花壇草動章
 以上提名人可獲得上述積分獎項之 50% 作為獎勵 (自薦不適用)

未進過認證的參賽者若果勝出, 提名人及被提名人或自薦參賽會員的積分獎勵將為
 原本的百分之五十.

- 另設多項特別獎
 (i) 壇花壇草
    - 最上鏡大獎 x1
    - 零八新人獎 x1
    - 服飾及髮型獎 x1
    - 最佳美態獎(只限壇花) x1
    - 最佳神態獎 x1
    - 樂古型男索女獎 x2
    - 樂古可愛男女獎 x2

特別獎項 - 各特別獎論壇積分 500
 以上提名人可獲得上述積分獎項之 50% 作為獎勵 (自薦不適用)

活動評審

- 冠亞季軍由會員 投票 選出
- 特別獎項由超版 政* 選出

候選人================

no.1
參賽者名稱: marco
參賽者性別: 男
參賽介紹: 大家好 我係marco~~
參賽相片:

no.2 參賽者名稱: 呀草 [未驗證]
提名人名稱: SIU敏-3-

自我介紹: 冇介紹錯;真系令仔黎^3^v;投佢1票ah到時.

no.3
參賽者名稱: wah225
參賽介紹: 支持下=.="
參賽相片:

no.4
參賽者名稱: A迪生
提名人名稱: ↗傻冰♀
參賽介紹:
令仔呀,,支持下,投佢一票啦*v*
參賽相片:

no.5
參賽者名稱: 黑貓
提名人名稱:珮珮B
參賽介紹: 衰貓佢有美男胚子..^^"
好高丫...高丫...超高...哈...
我相信佢掂既...
參賽相片:

no.6
參賽者名稱: [H]耀~
提名人名稱: 小苦.﹏.
參賽介紹: 唔靚仔又點會係樂古咁多桃花丫xD
參賽相片: 呢個-3-                                   

no.7
參賽者名稱: oliverz
請大家多多支持!!我叫Oliverrrr.=]投我啦.xD!

no.8
參賽者名稱: 劍族-樺
參賽介紹: 玩下姐~合眼圓就投啦^^
參賽相片:

no.9
參賽者名稱: 假FAI
參賽介紹: 我係一個小朋友 *v*
             無咩特別的小朋友 .\3/.
             要投小小的小朋友1票ah;
參賽相片:

no.10
參賽者名稱:小邪ShinG
提名人名稱:sIU米`
參賽相片:

參賽介紹:1個字..帥!點都十卜啦下化?XD

no.11
參賽者名稱:kinjai;D
提名人名稱: 妖!
參賽介紹: 型仔件xd`
                   我實在忍唔住,,,,,,,,,,,,,,,,,,擺左佢上{{木台}}xd`

參賽相片:

no.12
參賽者名稱: Alan"Yip[]"
參賽介紹:

halo"我係Alan"
參賽介紹: 第1次參加呢d野"大家多多支持啦xD"
參賽相片:

no.13
參賽者名稱:S!U銘
提名人名稱:我是c7
參賽介紹:有誰覺得他不帥@_@??
p.s. 因為唔記得點就咁放相-,-...所以要dl左落黎先放到上黎....唔好介意

no.14
參賽者名稱:  `12345`
提名人名稱: grando006372
參賽介紹:
好有男人味..好令仔
支持支持

參賽相片:

no.15
參賽者名稱: TK=]

第1次玩`希望大家多多指教=)

no.16
參賽者名稱:樂天_餅=]
提名人名稱:sIU米`

參賽介紹:餅餅豬好令仔XD.sup佢na`
參賽相片:

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 218 人參與投票

投票已經結束

1.71% (7)
6.36% (26)
3.18% (13)
6.36% (26)
9.54% (39)
10.51% (43)
1.47% (6)
1.47% (6)
1.71% (7)
15.65% (64)
10.51% (43)
2.93% (12)
8.07% (33)
9.05% (37)
2.20% (9)
9.29% (38)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

歡迎在此討論^^
回復

揀左最令仔個3個啦囧(笑
回復

投左小邪同樂天=)...
回復

投左 no.11 @@
真係幾令仔 @o@
回復

投左10,11及16'
奇怪勒..11咁少人投既._.?
佢都幾ok呀!
回復

11幾靚仔~其他有d男仔頭髮咁長既--"好似冇錢剪頭髮咁
回復

14號個fd幾玩得喎..擺佢上台=.= 好有男人味
回復

11號令仔呀~~~十卜十卜~~~
回復

投左11!!!`十卜十卜!!!
回復